Hvem er vi?

ByggProsjekt AS ble stiftet i 2001 av Morten Nytun. Roy Garmann Njåstad kom inn som medeier i 2004, og sammen opprettet de ByggProsjekt AS slik det fremstår i dag. I 2011 kjøpte Midgardgruppen AS en del av ByggProsjekt AS. Dette har gitt oss mange spennende oppdrag innen forskjellige byggesakstyper.

Vi er i dag 3 ansatte som har lang og variert erfaring innen byggebransjen. Vi har over 30 års erfaring hver for oss innen forskjellige områder som utførende byggmester, kjøkkenkonsulent, drift og forvaltning av bygg, offentlig forvaltning, arkitekttjenester og boligsalg. De siste 15 årene har hovedområdet vært ansvarlig søker, ansvarlig prosjekterende, levering av byggemeldingstegninger, utarbeidelse av arbeidstegninger, legalisering av ulovligheter ved eiendom samt seksjonering etter eierseksjonsloven.

Vi tar også på oss oppdrag som sakkyndige ved tvister knyttet til bustadoppføringsloven, håndverkslov og avhendingsloven ved eierskifte av bolig.

ByggProsjekt AS er godkjent for ansvarsrett både for prosjektering og utførelse, godkjent våtromsbedrift for prosjektering og utførelse samt rett til å benytte mestermerket.

Se tjenestene våre